Interim (F&C)

Na studie HEAO (ACC) en SPD I+II, bij AVEBE aan het werk gekomen in verschillende financiële functies. Heb ik 12 jaar mogen doen. Via een accountantskantoor op eigen benen gaan staan. En dat doe ik nu inmiddels 15 jaar. Voor MKB-klanten doe ik de administratie en belastingzaken. Voor opdrachtgevers ben ik in te huren als controller / financieel manager.

John Noordendorp

Wat maakt een interim opdracht leuk?

Bij AVEBE heb ik geleerd om hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Ook geleerd om in een multifunctioneel team tot een strategie te komen incl definiëren van Kritische Performance Indicatoren. Doen wat je belooft!

Bij verschillende opdrachtgevers direct betrokken geweest bij implementatie van nieuwe softwarepakketten. (SAP / AFAS / Exact / Twinfield / Ridder iQ).

Mijn toegevoegde waarde ligt bij:

  • Betrokken bij de onderneming, teamspeler

  • Kritisch wanneer het moet, scherp op de details

  • Snelle denker en beslisser, duidelijk in de communicatie

Rapportages en analyses

Vanuit verschillende softwarepakketten maak ik rapportages en analyses, om helder uit te kunnen leggen waar de focus op moet komen te liggen.

Consolidatie

Wanneer er verschillende BV’s aanwezig zijn dan consolideer ik de BV’s tot één geheel om het concernresultaat te kunnen bepalen.

Valutabeheer

Wanneer er sprake is van import export naar niet EURO-landen, dan zorg ik ervoor dat het valutarisico tot het minimum wordt beperkt.

Neem contact met mij op

Voor vragen of opmerkingen, of wilt u een offerteaanvraag insturen, gebruik onderstaande contactgegevens.

tel: 06-42 445 659

mail: info@online-administratiefabriek.nl

Voor een vrijblijvende prijsopgave vult u onderstaand formulier in, u krijgt binnen 24 uur een reactie!